Mezőgazdaság igás állatokkal

Ez blog a fenntartható mezőgazdaság jegyében született, melynek célja a Magyarországon kiveszőfélben lévő (jó esetben csak lappangó) hagyományos földművelés ötvözése a modern technikákkal. Mindennek alapja pedig az igás-állat. Saját ötleteket, tapasztalatokat, már meglévő eszközöket szívesen fogadjuk a hozzászólásokban, vagy csalancsukKUKACgmail.com címen.

Blogok

GYIK

Ha nagyítani szeretnél egy képet, akkor---> jobb klikk, kép megjelenítése.

TLT-s kocsik

2013.03.01. 18:32 csalancsuk

Pár képet mutatnék a talaj által meghajtott teljesítményleadó tengellyel felszerelt kocsikról. Angol szabad fordításban előkocsi, forecart. Van amelyiket házilag, van amelyiket gyárban rakták össze, szerintem jól megkülönböztethető, bár minőségben állítom mindkettő helytáll. Nem is írok egyebet, a többit a fantáziára és a képek tanulmányozására bízom.

I&J.jpg

I&J 2.jpg

peteyhooverfam 011.jpg

peteyhooverfam 017.jpg

forecart003.jpg

forecart001.jpg

forecart004.jpg

power-fore-cart-for-team-of-horses_3280272.jpg

power-fore-cart-for-team-of-horses_3280273.jpg

pto.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://igaslo.blog.hu/api/trackback/id/tr25112078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása